behangen

Behangen is een secuur werkje. Als ervaren behangers weten we alles van behang en behangen. Er zijn veel verschillende soorten behang, kleuren en dessins. Behang moet goed worden ingemeten en bij de verwerking netjes aansluiten zonder bobbels en scheuren. Mooi behang brengt sfeer in uw huis. Patronen, texturen, van trendy tot klassiek behang, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. We helpen u graag bij het bepalen van het soort behang wat het meest geschikt is voor uw wanden en het beste past bij uw wensen.
We laten de beelden voor ons spreken. Mooi werk waar we blij van worden!

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang of Scan, is een behangsoort speciaal voor slechte muren. Dit behang ‘repareert’ barsten en scheuren. Er zijn verschillende soorten glasvezel- behang. De meeste zijn brandvertragend, geluiddempend en allemaal goed overschilderbaar.

Papierbehang

Papierbehang is er in vele soorten en dessins. Om het dessin netjes door te laten lopen, moet papier- en fotobehang bij de verwerking goed ingemeten en gesneden worden. We zorgen voor een vakkundig dessin- of fotobehangwand.

Vinylbehang

Vinylbehang is behang met een toplaag van vinyl. Vinylbehang is steviger en makkelijker schoon te maken dan papierbehang. Met opgeschuimd vinyl wordt een soort sierpleister effect op de muur gecreëerd. Afhankelijk van het gewenste effect en de ondergrond bepalen we met u wat het meest geschikt is voor uw wanden.
algemene voorwaarden    consument    zakelijk