professioneel schilderwerk
voor binnen en buiten

Verzorgd schilderwerk is niet alleen mooi maar ook belangrijk voor de waarde van uw huis of bedrijf én zorgt voor een kostenbesparing op de lange termijn. Wist u dat binnenschilderwerk zelfs belangrijk is voor de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk? Vooral gevelkozijnen moeten zowel binnen als buiten goed beschermd worden om houtrot te voorkomen. Binnenschilderwerk is niet alleen voor de verfraaiing van uw interieur, het is ook essentieel voor de bescherming van al uw hout- en muurwerk.

Bijna alles is schilderbaar; hout, steen, beton, ijzer en zelfs aluminium. Samen bekijken we wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn en we helpen u met een uitgebreid kleuradvies.

Goed schilderwerk begint bij materiaal en werkwijze

Schilderwerk begint bij het nemen van de juiste keuzes in verfsoorten, materialen en toe te passen technieken. We bespreken met u welke materiaalkeuzes we maken en waarom. Plafonds worden gerold of gespoten, geheel afhankelijk van de ondergrond. Binnenmuren worden gerold of gespoten met naar wens verf die afneembeer is, handig bij de achterwand van een aanrecht bijvoorbeeld. Buitenschilderwerk van raam- en deurkozijnen moeten beschermd worden tegen temperatuursinvloeden van wind, zon en regen.
 

Met schildersbedrijf Chris Reijs Vakschilders bent u verzekerd van ervaren schilders met hart voor het schildersvak voor grote en kleine klussen in de regio Land van Cuijk, de kop van Noord-Limburg of Nijmegen en omgeving.

We laten de beelden voor ons spreken. Mooi werk waar we blij van worden!

Binnen schilderwerk

De kleuren, hoogglans of juist mat, samen met u bepalen we wat het beste bij uw interieur, gezinssamenstelling en wensen past. De intensiteit van gebruik en schoonmaken is belangrijk bij de keuze in verfmaterialen voor binnendeuren, kozijnen, trappen en plinten. Een gladstuc, geschuurd of Spacplafond? Elk plafond zetten we mooi strak in de verf. We zorgen voor het beste schilderwerk waar u jarenlang plezier van heeft.

Buiten schilderwerk

Buitenkozijnen, deuren, daklijsten en dakkapellen moeten extra goed beschermd worden tegen temperatuursinvloeden van wind, zon en regen. Regelmatig schilderonderhoud voorkomt houtrot. Voor het schilderen van buitenmuren is de leeftijd en de conditie van de muren bepalend voor de toepassing van open of gesloten systeem of ‘scheur overbruggende’ verf. Impregneren is kleurloos en beschermd uw pand tegen alggroei en vuil.

Specialistisch schilderwerk

Specialistisch schilderwerk van monumentale panden. Werken op grote hoogte of specifieke decoratieve wandafwerkingen zoals stucco of marmeren, bij Chris Reijs Vakschilders hebben we de kennis en ervaring voor elke schilderklus.

Meer weten? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat uw wensen zijn en bepalen wat de beste keuzes en mogelijkheden zijn voor uw pand.
algemene voorwaarden    consument    zakelijk