glaszetten

Glaszetten en glasreparatie is specialistisch werk. Bij Chris Reijs vakschilders kennen we alle ins en outs van glas, glasreparatie en glaszetten. Wilt u uw pand voorzien van hoog rendement HR++ glas of moet het ruitje worden vervangen van de garagedeur, we leveren het glas dat past bij uw wensen. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen de mogelijkheden en wensen voor de beste beglazing voor uw woning of bedrijfspand.
We laten de beelden voor ons spreken. Mooi werk waar we blij van worden!

Enkel glas

Enkel glas wordt haast niet meer gebruikt bij de standaard beglazing van woningen en kantoorpanden. Vaak wordt enkel glas vervangen voor isolatieglas tijdens verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Enkel glas wordt toegepast bij bovenramen van de binnendeuren.

Isolatieglas HR+ en HR++

Goed isolatieglas houdt de kou buiten en bespaart flink op de stookkosten. Bij HR+ dubbelglas is de binnenste ruit voorzien van een flinterdunne metaallaag folie. Dit zorgt ervoor dat de warmte naar binnen wordt ‘teruggekaatst’ waardoor u veel energie kunt besparen. Bij Isolatieglas HR++ is de lucht tussen het glas vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is er in meerdere soorten. Het belangrijkste van alle soorten veiligheidsglas is dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke scherven. Veiligheidsglas wordt toegepast bij tussendeuren, serre’s, schuifpuien en voor inbraakwering.
algemene voorwaarden    consument    zakelijk